Nu mai este o noutate faptul ca astazi alpinismul utilitar este cea mai sigura, eficienta si ieftina metoda de lucru la inaltime. Este folosit peste tot unde este nevoie de acces dificil sau la inaltime: Inspectii tehnice structurale, testare non-destructiva (NDT), Constructii, intretinere si curatenie, Spatii inguste (Silozuri), Piloni, eoliene, Poduri inalte, Lucrari geotenice (stabilizare de roci), media si divertisment (sisteme de scene, iluminare si sunet). Toate acstea si multe altele sunt realizate cu costuri minime, numar mic de personal pentru perioade scurte de timp (ceea ce inseamna ca riscul om/ora este minim), cu perturbarea minima a traficului sau altor activitati din zona.

IRATA este singura organizatie mondiala de alpinism utilitar, cu firme membri in toata lumea. IRATA a implementa un set de reguli si standarde care au avut ca rezultat un record de neegalat de siguranta si eficienta in domeniul lucrului la inaltime.

Certificatul IRATA devine astazi o cerinta esentiala pentru cei care doresc sa lucreze in alpinism utilitar oriunde in lume.

Companiile membru IRATA raporteaza cu regularitate statistici referitoare la accidentele si incidentele avute trimestrial, si trimit toate aceste date la IRATA. Aceste raportari sunt apoi verificate independent si apoi facute publice. In 15 ani de raportare IRATA a inregistrat un numar extrem de mic de accidente serioase. Rata de inccidente raportate este din ce in ce mai mica, in prezent fiind sub 4 la 100.000 de ore lucrate. Acest record de siguranta este de neegalat in lucru la inaltime, si este motivul principal pentru care numarul membrilor IRATA creste continuu.

Daca vreti sa aflati mai multe despre IRATA vizitati www.irata.org

Ne gasiti si pe Facebook

 
Facebook Pagelike Widget

Contact us!

 

Informatii contact

 

Telefon:    +40 (0)726 41 44 43
Email:     office@vertextrainingsolutions.com
Adresa: Str Aleea Constructorilor nr 28, Brasov

Harta